Cum reușește Alexandra Stan să aibă o siluetă de invidiat!? Vedeta a dezvăluit ce regim drastic ține 

Cum reușește Alexandra Stan să aibă o siluetă de invidiat!? Vedeta a dezvăluit ce regim drastic ține 
| Foto: wowbiz.ro

Alexandra Stan arată mai bine ca niciodată, vedeta a dezvăluit ce regim drastic ține pentru a-și păstra silueta de invidiat.
 

De curând, Alexandra s-a întors dintr-un sejur unde s-a bucurat de deliciile culinare, iar acum a apelat la o soluție drastică pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Acest ritual îl adoptă și când are de filmat vreun videoclip, chiar dacă știe că nu are efecte așa bune asupra sănătății.

„Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin.

Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege', a spus artista, potrivit  ego.ro, citează wowbiz.ro.

 

Comenteaza