Horoscop 23 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o întâlnire amoroasă

Horoscop 23 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o întâlnire amoroasă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 23 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
O să ieșiți din starea de amorțeală, că aveți multe planuri și de viață personală și de afaceri și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi.

RAC
Vă acordați un scurt respiro, vă duceți pe undeva la aer că de luni sunt solicitări din toate direcțiile și vreți să vă achitați, onorabil, de toate obligațiile.

LEU
Se pare că o să dați curs unei invitații de a vă alătură unor fundații care luptă pentru o cauză în care credeți și o să dați o mână de ajutor acolo.

FECIOARĂ
O să le faceți o surpriză alor voștri și îi duceți într-un parc, sau și la malul marii, daca știți că asta își doresc cel mai mult și o să vă întoarceti până la noapte.

BALANȚĂ
Se poate să dați o raită prin împrejurimi și să vă puneți ordine în gânduri, că aveți de luat niște decizii legate de viața în doi și de copii. Reflectați.

SCORPION
Le-ați putea face o vizită unor prieteni care locuiesc în alt oraș și care v-au tot invitat pe la ei, dar ați fost tot timpul prinși cu treburi! V-ar prinde bine o ieșire.

SĂGETĂTOR
O să vă dați întâlnire cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut cine știe de când și o să vă delectați cu activitățile preferate, pe care le-ați întrerupt din cauza pandemiei.

CAPRICORN
E posibil să aibă loc un eveniment de familie și să vă adunați la masa de duminică, acasă, în principiu, dar se poate și la o terasă, pe malul unui lac, sau al marii.

VĂRSĂTOR
Un party restrâns, un branch, o revedere emoționantă și o să aveți o stare de spirit la înălțime, o să vă refaceți potențialul emoțional care se rarefiase.

PEȘTI
Poate-i chemați pe la voi pe niște prieteni să mai stați de vorbă, să aflați ce a mai făcut fiecare și poate prindeți din zbor o idee de afacere.

BERBEC
O să interacționați cu niște oameni care vor să și lucrați împreună, să petreceți și ceva timp liber împreună, că aveti niște lucruri în comun.

TAUR
Poate le faceți un cadou unor însurăței și petreceți câteva ore împreună că sunteți apropiați și au nevoie de prezența voastră mai mult decât oricând.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza