Alex Pițurcă a fost surprins cu noua sa iubită! Cine este noua cucerire a milionarului

Alex Pițurcă a fost surprins cu noua sa iubită! Cine este noua cucerire a milionarului

Alex Pițurcă a fost surprins, de curând, în autoturismul iubitei sale celebre.

Alex Pițurcă a fost surprins, în urmă cu puțin timp, chiar la secția de poliție. Acesta a venit îmbrăcat lejer, ținându-și fața destul de acoperită. În mâna avea și un dosar.

Fiul lui Victor Pițurcă, a precizat că nu se află într-o stare de sănătate prea bună și că, momentan, nu poate oferi prea multe declarații. Acestea au fost singurele afirmații făcute de fiul fostului selecționer.

„Deocamdată nu pot să comentez nimic, sunt și bolnav, răcit.”, a declarat Alex Pițurcă în exclusivitate pentru Antena Stars.

În exclusivitate pentru Antena Stars, de curând, Victor Pițurcă a făcut alte declarații din scandalul în care este implicat. Antrenorul își apară cu vehemență fiul. Fostul selecționer a afirmat că Alex Pițurcă nu este vinovat.

După ce a ieșit din sediu, acesta s-a îndreptat direct spre mașină, acolo unde era așteptat de către șoferul personal.„(n.r se simte) foarte rău. Ce să zică? El încă are mintea de copil. El nu a făcut nimic. Nu a luat nimic de la nimeni, nu a promis nimănui nimic. El, într-adevăr, are discuții pe WhatsApp cu ceilalți domni, dar discuții normale, fără alte implicații. (...) Regret eu și îi reproșez că s-a ținut de mine două săptămâni până să fiu de acord cu ceva, dar numai contractul pe care l-a făcut avocatul m-a convins într-un final să-l împrumut cu acești bani. (...) Eu când am fost la întâlnire acolo nu se vorbea de o afacere cu MApN-ul. (...) După câteva zile, mi-a spus Alex că MApN-ul ar fi cerut câteva produse. Deci ... totul regizat.”, a declarat Vuctor Pițurcă, la Antena Stars.

Însă, mașina cu care a venit la secția de poliție nu era a lui, ci a iubitei celebre. Cu toate acestea, ea nu se afla acolo, potrivit spynews.ro.

Comenteaza