Alex Bodi a uitat-o pe Ema Uta?! Milionarul a fost văzut când pleca la hotel cu o brunetă

Alex Bodi a uitat-o pe Ema Uta?! Milionarul a fost văzut când pleca la hotel cu o brunetă

Este Ema Uta istorie pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu care a decis să plece la hotel cu o brunetă, după o seară de distracție la club.

După ce s-au certat și s-au împăcat în repetate rânduri, Alex Bodi și Ema Uta au umplut, în ultimele luni, rețelele sociale cu poze în care apar împreună, în locații exotice. Când nu se află la Mykonos sau Insulele Maldive, musculosul preferă litoralul românesc. Sâmbătă seară, s-a prezentat la LOFT Mamaia alături de „brigadă”, cu chef de distracție. Atenție, din grup a lipsit, însă, chiar sexy-blondina care care s-a afișat în ultimele luni.

S-a rupt, din nou, lanțul de iubire? Nu știm! Dar cert este că Alex Bodi a fost, din nou, sufletul petrecerii în club. A rezultat un chef faraonic, cu „stive” de șampanii Armand de Brignac și artificii, musculosul dorind, astfel, să impresioneze o… brunetă cu care s-a întreținut toată seara, potrivit cancan.ro.

Cei și-au șoptit vorbe dulci la ureche și au fost, tot timpul, cu zâmbetul pe buze. Au dansat până la epuizare și s-au simțit perfect.

Bruneta l-a așteptat pe ex-ul Biancăi Drăgușanu afară, iar după sesiunea de cumpărături s-au îndreptat, înfierbântați, către un hotel de lux din stațiune.

Ce a urmat „pe cameră” nu pare greu de intuit, însă nu ne permitem să dăm verdicte. Marea dilemă este dacă musculosul s-a despărțit, din nou, de blondină sau…i-a fugit nițel glezna..vedem, aflăm și, așa cum v-am învățat…revenim cu detalii!

Comenteaza