Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta și s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu? Dezvăluirile bombă despre ce ar fi stârnit gelozia make-up artistului

Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta și s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu? Dezvăluirile bombă despre ce ar fi stârnit gelozia make-up artistului
| Foto: spynews

Alex Bodi și-a făcut curaj și i-a adresat marea întrebare iubitei lui într-o vacanță de vis în Maldive la începutul lunii aprilie, însă, la doar două luni distanță cei doi s-ar fi despărțit.

Relația dintre Alex Bodi și Ema Uta a fost marcată de numeroase episoade în care s-au despărțit și împăcat. Nici după cererea în căsătorie, când păreau că sunt mai fericiți ca niciodată, lucrurile nu ar fi stat diferit, asta pentru că afaceristul ar fi stârnit gelozia iubitei lui.

Nu mai este un secret faptul că între cei doi au fost probleme și în trecut, dar se pare că situația de această dată este cât se poate de serioasă, asta pentru că, potrivit unor surse, Alex Bodi și-ar fi încercat norocul din nou la fosta lui soție, cu care are împreună o fetiță în vârstă de șapte ani.

Ema Uta ar fi fost deranjată că iubitul ei o caută pe fosta lui parteneră, de aici și gelozia make-up artistului.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri, asta pentru că și în urmă cu mai bine de un an și jumătate Alex Bodi punea punct relației cu Ema Uta pentru a se întoarce la fosta soție, la adresa căreia avea doar cuvinte de laudă.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de (n.r. fosta soție). Indiferent dacă o să fiu sau nu cu (n.r. fosta soție) împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate m-a așteptat”, spunea Alex Bodi, la momentul respectiv, potrivit spynews.ro.

Comenteaza