Alexandru Arșinel, dezvăluiri neașteptate după ce s-a vaccinat anti-covid. Cum se simte la o săptămână după rapel

Alexandru Arșinel, dezvăluiri neașteptate după ce s-a vaccinat anti-covid. Cum se simte la o săptămână după rapel
| Foto: fanatik.ro

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai mari actori ai României, s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

Acesta a povestit recent cum s-a simțit după ce a primit și cea de-a doua doză de vaccin, dar și cum se simte acum, la mai mult de o săptămână după imunizare.

Potrivit marelui actor, vaccinarea pentru domnia sa a fost raza de speranță de când a auzit de apariția acestui ser și nimic nu putea să-i stea în cale.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai talentați actori români, motiv pentru care, publicul dorește să-l aibă cât mai mult timp pe scenă.

Din fericire, sentimentul este reciproc, iar marele maestru nu a ezistat niciun moment atunci când a fost vorba să se vaccineze împotriva virusului nemilos care a pus stăpânire pe viețile noastre.

Recent, Alexandru Arșinel a acordat un interviu în exclusivitate pentru fanatik.ro, oferind mai multe informații despre starea sa după cele două vaccinuri anti-Covid-19.

Acesta a povestit că a încurajat de la început în această campanie, iar starea sa de sănătate este în armonie cu încrederea pe care și-a pus-o în serul minune.

După cea de-a doua doză, Alexandru Arșinel povestește că s-a simțit fără vlagă, dar potrivit acestuia, stările de această natură sunt mai vechi și le pune pe baza vârstei.

„Zbaterea asta eu nu cred că nu o să aibă o finalitate pozitivă. Se lucrează la vaccinuri și se plătesc sume uriașe tocmai pentru a ne curăța viața de mizeria asta care ne omoară. Eu nu cred să nu aibă o finalitate pozitivă, până la urmă.

Văd că încercările nu sunt zadarnice și apar în diferite locuri descoperiri care sunt împotriva acestui act criminal, după părere mea, lansat de o mână de nebuni care, acum doi ani de zile, au dat drumul la acest microb, această bacterie sau ce Dumnezeu este, care ne-a mâncat ani din viață.

Eu am făcut și al doilea vaccin. Nu am avut efecte adverse. Mă simt așa puțin fără vlagă, dar nu aș pune-o pe seama vaccinului, ci pe seama anilor, pentru că această lipsă de vlagă o am de mai mult timp, nu de acum”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit playtech.ro.

Comenteaza