Adrian Minune și-a făcut praf bolidul de sute de mii de euro. Cum s-a întâmplat asta

Adrian Minune și-a făcut praf bolidul de sute de mii de euro. Cum s-a întâmplat asta
| Foto: fanatik.ro

Adi Minune e bun de plată. Manelistul și-a găsit bolidul de sute de mii de euro făcut praf, în parcare.
 

Adrian Minune este unul dintre mândrii proprietari ai unui Ferrari cu care, adeseori, a făcut senzație pe străzile din București.

Mândru nevoie mare, de-a lungul timpului, Adrian Minune s-a afișat în nenumărate rânduri cu unul dintre Ferrari-urile din colecția sa, cel de culoare albă.

Doar că, zilele trecute, celebrul manelist a avut parte de un adevărat șoc: mașina pe care plătise sume uriașe necesită o reparație urgentă care, la rândul ei, va costa enorm.

Mai exact, spun sursele FANATIK, Ferrari-ul manelistului Adrian Minune a fost lovit chiar în parcarea blocului unde ”se odihnea” de ceva timp.

Dacă Adi Minune pare să fie un șofer care să știe să stăpânească nărăvașii cai ai Ferrari-ului, se pare că cine a urcat la volan nu este la fel de pregătit într-ale pilotajului. Și, spun sursele noastre, în blocul în parcarea căruia s-a petrecut grozăvia locuiește o mai veche cunoștință de-ale manelistul.

Mai exact, acolo locuiește o femeie care, de mai bine de 20 ani, îi provoacă, spun gurile rele, bătăi accelerate de inimă lui Adi Minune, dar și probleme în căsnicie.

Ba chiar, mai susțin sursele FANATIK, cea care i-ar fi lovit mașina lui Adrian Minune este chiar cea alături de care a fost surprins manelistul în repetate rânduri de paparazzi diverselor publicații, ea fiind cea care e considerată amanta cântărețului.

Iar accidentul a fost provocat în momentul în care ”amica prea apropiată” a manelistului voia să iasă din parcare. Dar, probabil, explică sursele noastre, a apăsat cam nervoasă pe accelerație, iar caii de sub capota Ferrari-ului au ”galopat” cam tare.

Efectul? Tracțiunea spate a mașinii a făcut-o să piardă controlul bolidului și să îl lovească suficient de tare încât să îi sperie pe toți din blocul cu pricina cu zgomotele produse.

Acum trei ani, pe Calea Dorobanți din București, Adi Minune a mai făcut praf o mașină de lux, tot un Ferrari, dar de acea dată de culoare roșie. Pe atunci, pare-se, vina a fost a manelistului care a lovit frontal o altă mașină.

Conform presei, la acea vreme, Adrian Minune ar fi fost urmărit de paparazzi și, în ciuda faptului că mașina a fost lovită serios, manelistul explica liniștit presei că nu e deloc afectat de cele întâmplate, că este acoperit de asigurare.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Adi Minune a fost surprins în nenumărate momente alături de Oana, amanta pe care, la fel ca și pe soție, o poate numi ca ”parteneră stabilă”.

Mai mult, dacă la începuturile amantlâcului, Adrian Minune avea probleme serioase cu soția lui, Caty, se pare că, odată cu trecerea timpului, cele două s-au obișnuit una cu prezența celeilalte, iar Oana este, acum, tolerată în preajma manelistului chiar dacă una dintre condițiile liniștii este discreția.

Doar că, pare-se, din păcate pentur manelist, cea care i-ar fi amantă lui Adi Minune nu a putut fi destul de discretă și a provocat un accident care, probabil, îl fae acum pe Adi Minune să ”transpire” puțin, fiind vorba de mașina lui favorită.

Comenteaza