Adrian Minune, prins la mare alături de două brunete. Soția solistului abia a ieșit din operație

Adrian Minune, prins la mare alături de două brunete. Soția solistului abia a ieșit din operație
| Foto: wowbiz.ro

Adrian Minune a fost surprns în timp ce se relaxa pe litoral alături de două brunete.

Adrian Minune se relaxează la malul mării alături de prieteni, dar și de două brunete! Celebrul manelist profită de zilele cu soare și petrece timp frumos, alături de un prieten și două fete.

Fără să existe vreun gest care să ne ducă cu gândul la alte legături, Adrian Minune savurează o narghilea savurând peisajul creat de cele două bunăciuni.

La un moment dat, pe imaginile surprinse de paparazzi se observă și o a treia bruneta care se apropie de grupul din care face parte Adrian Minune. Bruneta se alătură fetelor și plină de zâmbete conversează cu artistul. Cei din jur au fost captivați de peisaj, pentru că fetele poartă costume de baie pe atât de stridente, pe atât de decoltate, care lasă la vedere tot ce au ele mai frumos.

Familia lui Adrian Minune a trecut prin clipe mai grele în ultima perioadă, după ce soția sa s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. Cati Simionescu a ajuns pe mâna medicilor din Turcia, unde ar fi suferit o intervenție chirurgicală. Artistul a făcut un live pe contul său de socializare în care a mulțumit public unor prieteni turci care i-au fost alături în aceste clipe grele.

Adrian Minune a revenit cu un live pe Facebook în care le-a transmis fanilor săi că soția sa se simte bine. 

"Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc.", a transmis Adrian Minune pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza