Adevăratul motiv pentru care Daniel Balaciu nu s-a prezentat în sala de judecată. El și Dana Roba urmau să dea față în față

Adevăratul motiv pentru care Daniel Balaciu nu s-a prezentat în sala de judecată. El și Dana Roba urmau să dea față în față

Dana Roba trebuia să stea față în față pentru prima dată cu fostul ei soț, pe 23 august 2023 la Parchetul din Timișoara, însă acesta nu a fost prezent.

Întâlnirea dintre brunetă și Daniel Balaciu nu a mai avut loc pentru că, potrivit declarațiilor acesteia, tatăl fetițelor sale se află la București acolo unde este supus unei expertize psihiatrice. În cadrul unui interviu recent, make-up artista a vorbit despre vizita în sala de judecată, dar a făcut și alte declarații șocante despre fiicele sale, Celine și Chantal. 

În urmă cu o zi, Dana Roba s-a prezentat la Parchetul din Timișoara. Acolo, bruneta ar fi trebuit să stea față în față pentru prima dată cu Daniel Balaciu, după ce acesta a bătut-o cu bestialitate. Întâlnirea nu a mai avut loc, iar acest lucru a bucurat-o enorm pe tânără, pentru că nu era pregătită încă să îl vadă pe agresor.

Despre întâlnirea cu oamenii legii, Dana Roba a dezvăluit că nu a existat nimic nou, ci doar și-a susținut declarațiile pe care deja le făcuse în data de 5 iunie.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie”, a spus Dana Roba, conform newsvest.ro.

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el.

Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat”, a adăugat ea, potrivit cancan.ro.

Comenteaza