Adevăratul motiv al morții lui Petrica Cercel. Ce spune familia care este devastată de durere

Adevăratul motiv al morții lui Petrica Cercel. Ce spune familia care este devastată de durere

Petrică Cercel a murit,  în urma infectării cu noul coronavirus. Bărbatul a stat mai multe zile internat la spital.

Petrică Cercel s-a bucurat de un succes fenomenal în carieră! În plus, era un bărbat împlinit și pe pe plan personal. Manelistul a fost căsătorit de peste 35 de ani cu o singură femeie, Ana, care i-a dăruit trei băieți, Florin, Ionuț și Ami.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”,  spunea manelistul.

Deși a câștigat mulți bani de la evenimente și din piesele lansate pe piață, nu se știe cu exactitate la ce avere a ajuns manelistul până în momentul în care a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus.

În ceea ce privește moștenirea averii lui Petrică Cercel, nu se știe deocamdată care este principalul beneficiar, dar cel mai probabil va fi împărțită la cei trei copii și soție, scrie wowbiz.ro.

Vestea morții lui Petrică Cercel a lovit ca un fulger pe toată lumea! Colegii de breaslă ai acestuia sunt în stare de șoc, iar pe paginile de pe rețelele de socializare au publicat fotografii cu regretatul artist, alături de mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel?! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.
„Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte??????????#PetricaCercel?????Condoleanțe familiei????????S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris și Daniel Ionescu,potrvit cancan.ro

 

Comenteaza