Adelina Pestrițu e gravidă?! Vedeta face primele declarații oficiale despre a doua sarcină: „Nu este o veste pe care să o țin ...”

Adelina Pestrițu e gravidă?! Vedeta face primele declarații oficiale despre a doua sarcină: „Nu este o veste pe care să o țin ...”

Adelina Pestrițu a vorbit despre posibilitatea unui al doilea copil, în viitorul apropiat.

De când e mamă, Adelina Pestrițu și-a schimbat prioritățile. Fiica ei, Zenaida, o împlinește și își dorește să petreacă cât mai mult timp împreună. În luna august, micuța Zeni urmează să împlinească 5 ani.

“Zeni este un copil minunat, zi de zi ne întrebăm ce am făcut să merităm un copil atât de bun, de cuminte, de-abia aștept să ajung acasă. De pe oriunde aș fi  vorbesc foarte des cu ea la telefon, de pe Facetime. Dacă o să mă vedeți în curând cu telefonul  vorbind pe Facetime, sigur ea este. Și ea mă sună pe mine și eu o sun pe ea. Nu prea putem sta prea mult timp una fără cealaltă”, spune Adelina Pestritu atunci când vine vorba de fiica ei.

După ce a fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol s-a scris despre Adelina Pestrițu că ar fi afișat o burtică de gravidă, dar nu este deloc cazul ca admiratorii ei să își facă griji în acest sens.

“Dacă voi vedeți aici burtă de femeie însărcinată, va rog să mă anunțați… Dacă zice cineva că aș fi însărcinată nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine, cu siguranță o să aflați…”, a adăugat Adelina Pestrițu, în timp ce se afla la petrecerea revistei Viva, acolo unde a afișat o ținută de red carpet, potrivit ciao.ro.

Comenteaza