Adelina Pestrițu, însărcinată?! Vedeta nu se aștepta: „Deși discutaserăm despre posibilitatea de a ne...

Adelina Pestrițu, însărcinată?! Vedeta nu se aștepta: „Deși discutaserăm despre posibilitatea de a ne...
| Foto: wowbiz.ro

Adelina Pestrițu a mărturisit public că a rămas însărcinată într-un moment în care își pierduse toate speranțele.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și se poate lăuda cu o adevărata carieră în mediul online, acolo unde este umărită de milioane de oameni.

Totuși, de departe cea mai importantă realizare a Adelinei Pestrițu rămâne minunata sa familie. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Virgil Șteblea, iar cei doi au împreună o fiică, pe Zeny.

„Eram acasă împreună, găteam. Aveam o stare de amețeală și Virgil s-a dus rapid să cumpere teste. A luat trei, să fie sigur că nu ne lăsăm păcăliți de vreunul dintre ele. Le-am făcut pe toate și, după aceea, am început să ne bucuram și imediat să facem planuri. Deși discutaserăm despre posibilitatea de a ne mări familia, nu credeam că se va întâmpla atât de repede totul. Am simțit un val de emoții.”, a spus bruneta pentru Viva.ro.

„E un bărbat amuzant și fermecător. Primele noastre întâlniri erau un amestec de umor cu senzualitate. Mi-a plăcut mult că l-am descoperit repede așa cum este de fapt, dincolo de prima impresie, un familist, dedicat și foarte iubitor. Apreciez la el că vede familia ca pe centrul Universului, așa cum o văd și eu.”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.

Comenteaza