Adda, bătută de partenerul de viață în plină stradă: „M-a dat cu capul de beton. Mi-a dislocat maxilarul”

Adda, bătută de partenerul de viață în plină stradă: „M-a dat cu capul de beton. Mi-a dislocat maxilarul”

Adda a trecut prin momente mai puțin fericite, în trecut, când avea alături de ea un partener abuziv și violent.

Adda a dezvăluit că a fost abuzată atât fizic, cât și psihic, de fostul partener. În cadrul cărții sale, cântăreața a povestit la ce orori a supus-o bărbatul al cărui nume nu a vrut să-l divulge. Fosta concurentă de la „Asia Express” a avut nevoie de ani pentru a-și aduna cuvintele. 

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea ”, a mărturisit Adda.

După un an și jumătate în care a slăbit și s-a transformat, Adda a aflat care este, de fapt, adevărata boală care o macină! Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, o boală transmisă de țânțari și căpușe. Asta după ce medicii care au tratat-o până acum i-au pus un diagnostic greșit.

Lucrurile sunt acum clare pentru artista de 29 de ani, care a decis să se retragă o perioadă din spațiul public. Apariții TV, evenimente și tot ce ține de acest aspect. Și asta pentru a da prioritate tratamentului pe care urmează să îl facă.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate, potrivit ciao.ro.

Etichete
Comenteaza