Trei zodii se despart de partener până la sfârșitul lunii septembrie

Trei zodii se despart de partener până la sfârșitul lunii septembrie

Trei nativi din zodiac vor avea parte de lacrimi la sfârșitul acestei luni, din cauză că se vor despărți de partener.

Prima zodie care încearcă să își salveze relația, însă ajunge la eșec, este zodia Capricorn. Nativii vor avea o toamnă plină cu lacrimi și suferință, însă despărțirile vor fi urmate de momente fericite și un succes profesional incredibil. Capricornii vor suferi până la începutul lunii decembrie, când vor primi o nouă oportunitate profesională.

A doua zodie care va trece prin momente triste în luna septembrie este zodia Rac. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în aceste momente, însă despre care se va dovedi că este temporară. Nativii vor trebui să facă față suferințelor ca să se pregătească pentru cea mai bună perioadă a vieții lor, care va urma curând.

Cea de-a treia zodie care pune punct relației cu partenerul este zodia Vărsător. Sensibili din fire, nativii vor fi copleșiți de suferință și își vor găsi greu puterea de a trece mai departe.

Chiar dacă și pentru ei se anunță perioade mai bune, problemele prin care vor trece în aceste momente le vor afecta felul în care văd lucrurile și în viitor, potrivit spynews.ro.

Comenteaza