Horoscop 8 august 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o veste de la partenerul de cuplu

Horoscop 8 august 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o veste de la partenerul de cuplu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 august 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
O rezolvare, poate chiar mai multe, că sunt ecouri şi din trecut şi o să vă bucuraţi de acele lucruri pe care vi le-aţi dorit şi la care tot nu puteaţi să ajungeţi.  Se poate să primiţi o confirmare, un cadou, o invitaţie la un spectacol, e cineva căruia-i pasă de voi şi v-a arata.

FECIOARĂ
Or să vă întindă o mână de ajutor prietenii şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, poate aveţi multe treburi că traversaţi o perioadă încărcată, cu de toate. Se poate să recuperaţi nişte bani, ori poate vi se aprobă un credit bancar să vă luaţi o casă, o maşină.

BALANŢA
Poate daţi de un chilipir şi vă luaţi o maşină mai ieftină, sau renunţă cineva la un sejur şi-l luaţi voi la un preţ acceptabil. Vi se lansează o invitaţie pentru weekend să plecaţi pe undeva şi dacă n-aveţi nimic urgent pe-acasă vă duceţi.

SCORPION
Se poate să luaţi în discuţie o afacere şi să vedeţi de unde faceţi rost de bani ca e nevoie de sponsorizare, probabil şi trebuie să vă-ntindeţi antenele să daţi de ei. Vă caută o persoană care e de multă vreme plecată şi poate faceţi cumva să reînnodaţi firul poveştii de dragoste.

SĂGETĂTOR
E de lucru la serviciu, dar apar şi satisfacţiile materiale, plus alte avantaje şi vi se deschid nişte uşi spre alte sfere de de interes profesional. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă genului vostru de partener de cuplu şi o să puteţi construi o relaţie.

CAPRICORN
Încep să se adune banii împrăştiaţi şi o să vă puteţi baza pe nişte sume cu care să puteţi pleca într-o vacanţă ca să vă refaceţi, c-aveţi nevoie de o pauză. O veste bune de la cineva care va duce dorul şi o să faceţi tot posibilul să vă-ntâlniţi cât de curând.

VĂRSĂTOR
Se pare c-aţi dat de lucrurile potrivite pentru casa voastră şi o să vă scoateţi banii să le cumpăraţi şi să vă rămână şi pentru plecatul, încă o tură, în vacanţă. O să revină cineva care a rămas legată sufleteşte de voi, persoana, şi o să ştiţi dacă şi voi simţiţi la fel, sau nu.

PEŞTI
E se iveşte ocazia să vă spuneţi părerea, un crez, în faţa unor oameni şi o să vă bucuraţi de susţinere, de aprobarea lor, că se identifică cu, problemele pe care le expuneţi. Se reuneşte familia c-aveţi vreun sărbătorit şi faceţi pregătiri pentru weekend, probabil.

BERBEC
Vă intra bani, poate şi pentru că v-aţi luptat pentru ei, i-aţi cerut şi se-aduna de pe unde-au fost împrăştiaţi că sursele par să fie diferite. O să vă fie mai clar dacă relaţia de cuplu se-ndreaptă spre o căsătorie, sau nu e cazul să vă pripiţi. Mai aşteptaţi un pic.

TAUR
Se întâmplă multe lucruri şi o s-aveţi energia necesară să interveniţi, cu promptitudine ca să vă apăraţi nişte drepturi, să vă fie recunoscute meritele. Se poate să vă scoată cineva în oraş c-aveţi de discutat nişte aspecte care privesc o relaţie de afaceri şi trebuie să meargă totul şnur.

GEMENI
O să vă puteţi implica în diverse activităţi de grup şi să vă sincronizaţi, să vă prindă bine să descărcaţi toate apăsările, să vă eliberaţi de tensiuni. O să puteţi lua o decizie legată de casă, poate vă mutaţi temporar, sau permanent vedeţi ce zic şi ai voştri.

RAC
O să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, să-i duceţi la mare, la munte, să vă bucuraţi de vacanţă împreună, dar dacă mai sunt treburi pe acasă, poate-i trimiteţi într-o tabără. Poate vă prezentaţi la un interviu, e ceva pe care vi-l doriţi, un job, o postură, o funcţie şi se anunţa succes.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza