Două zodii care se despart în luna noiembrie, dar își găsesc un alt partener

Două zodii care se despart în luna noiembrie, dar își găsesc un alt partener

Deși credeau că povestea lor de dragoste este una fericită, doi nativi din zodiac se vor despărți luna viitoare.

Scorpion

Printre cei care vor acorda o nouă șansă iubirii se numără Scorpionii. Acești nativi sunt mereu precauți atunci când vine vorba de a începe o nouă relație, mai ales dacă au trecut prin experiențe nefericite în trecut. Scorpionii vor decide că este momentul pentru un nou capitol în viața lor și că este timpul să facă loc dragostei.

Așa că, este posibil ca acești nativi să înceapă noi povești de iubire în perioada următoare, dar evident, nu vor crede de la început în intențiile bune ale partenerului și își vor dori să ia lucrurile treptat, în speranța că de data aceasta nu vor mai fi dezamăgiți.

Leu

Și nativii Leu care au trecut printr-o despărțire vor face primul pas către fericirea în viața personală, asta pentru că se pot îndrăgosti în perioada următoare. Dacă Scorpionii se gândesc de două ori dacă să înceapă o nouă relație, mai ales dacă au fost dezamăgiți în trecut, în schimb, nativii Leu nu vor sta atât de mult pe gânduri și vor decide că este momentul pentru un nou capitol în viața lor. Vor începe povestea de iubire fără prea multe rețineri ori temeri și vor cu adevărat fericiți.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza