Actorul Ciprian Nemeșiu a fost înmormântat cu slujbă specială pentru sinucigași. Cum arată aceasta

Actorul Ciprian Nemeșiu a fost înmormântat cu slujbă specială pentru sinucigași. Cum arată aceasta
| Foto: playtech.ro

Actorul Ciprian Nemeșiu a fost condus, astăzi, pe ultimul drum, de familie și prieteni. 

Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Sfântul Pantelimon, din București, și a fost una specială pentru sinucigași. Ceremonia s-a desfășurat în condițiile impuse de pandemie, iar la tristul eveniment au participat doar apropiații.

Familia și prietenii l-au condus pe ultimul drum pământesc pe Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizaţie Freeze, după ce, pe 8 martie, trupul lui a fost găsit în spatele unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al blocului. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă o cauză oficială a morții o să fie stabilită după ce medicii vor efectua necropsia.

Singur la părinți, Ciprian Nemeșiu și-a îngenuncheat familia cu gestul tulburător. Nimeni nu își explică ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor, dar, conform surselor din apropierea actorului, unul dintre motive ar putea fi lipsa activității profesionale, cauzate de pandemie.

Astăzi, actorul a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii speciale care se ține în cazul sinucigașilor, iar la evenimentul trist au participat familia și apropiații.

“Familia este foarte rezervată și distrusă, mai ales că era singurul copil. Nu știe nimeni de ce s-a sinucis, este un cumul, probabil, dar pandemia, da, ne-a distrus pe toți cei care suntem actori liber profesioniști. “, au declarat surse din anturajul lui Ciprian Nemeșiu, potrivit fanatik.ro.

Cei care vor să-i aducă un omagiu actorului Ciprian Nemeșiu pot merge la Cimitirul Sfântul Pantelimon, din București, unde pot aprinde o lumânare, în memoria lui.

 

 

Comenteaza