Accidentare gravă la Survivor România! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți, băgat în operație

Accidentare gravă la Survivor România! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți, băgat în operație
| Foto: survivor românia

Lucian un fost înotător de performanță, și-a rupt ligamentele la genunchi, iar meniscul i-a fost puternic afectat. El s-a accidentat atât de tare încât timp de două luni a avut nevoie de cârje. 

Recent, Lucian Barbu a fost supus și unei intervenții chirurgicale complicate, absolut necesara pentru ca piciorul sa isi revină încet, încet.

"După o perioada în care a trebuit sa urmez pașii de recuperare, am ajuns și la spital. M-am operat la genunchi, și sper eu ca, de acum înainte, situația se va schimba și pentru mine.

Au fost clipe grele, de coșmar prin care am trecut, fiindcă nu este ușor sa îți revii după o intervenție chirurgicala care a durat trei ore.

Am avut și am dureri foarte mari, însă cu ajutorul cadrelor medicale, ale familiei și ai oamenilor dragi, o sa depășesc perioada aceasta grea", a declarat războinicul, în exclusivitate, pentru Kfetele.ro.

După operație, pentru Lucian urmează alte momente chinuitoare. "Recuperarea este mai grea decât" cutitul"doctorului. Trebuie sa stau nemișcat la pat, timp de trei săptămâni, apoi, puțin câte puțin, o sa fac fizioterapie, în paralel cu kinetoterapie.

Îmi este foarte greu, fiindcă nu ma pot mișca nu îmi pot lua singur nici măcar un pahar cu apa sau o porție de mâncare. Sper ca pana la vara sa scap de cârje, sa fac înot și, de ce nu, într-un sezon viitor, sa merg din nou la Survivor.

 

Comenteaza