Accidentare de zile mari la Survivor România! Războinica Ramona Crăciunescu a izbucnit în plâns...

Accidentare de zile mari la Survivor România! Războinica Ramona Crăciunescu a izbucnit în plâns...
| Foto: cancan.ro

”Războinica” Ramona Crăciun s-a accidentat grav în timpul unei probe și a avut nevoie de intervenția medicului.

Accidentare la ”Survivor România”. Ediția de duminică, 13 februarie 2022, a venit cu o nouă provocare pentru ”Faimoși” și ”Războinici”. Lupa pentru recompensă le-a dat bătăi de cap concurenților, iar Ramona Crăciun a fost cea care a întâmpinat probleme pe traseu.

”Războinica” a luptat până în ultimul moment împotriva nou-venitei din echipa ”Faimoșilor”, Natalia Duminică și a câștigat punctul, însă la scurt timp a izbucnit în lacrimi din cauza unei accidentări. Este dusă pe brațe de colegi în tribună, acolo unde, cu lacrimi în ochi, primește consult din partea medicului.

Așa cum a anunțat, în ediția de duminică, 13 februarie 2022, gazda emisiunii, Daniel Pavel, le-a urat ”bun venit” celor patru concurenți sosiți pe insula din Republica Dominicană.

Marele campion Marian Drăgulescu a intrat în echipa ”Faimoșilor” alături de Natalia Duminică:

”Fost gimnast de performanță, actualmente antrenor de gimnastică. Am venit să ajut echipa ”Faimoșilor”, am acceptat pentru că va fi o experienta ”once in a lifetime”, sper să ne bucurăm la maxim de ea”, a fost prezentarea gimnastului Marian Dărgulescu.

Natalina Duminică, dansatoare și artistă de balet a mărturisit că: ”Am venit aici ca să dau forță echipei Faimoșilor”.

Comenteaza