A recunoscut! Amanta lui Laurenţiu Reghecampf vorbește despre momentele intime petrecute împreună: „Am acceptat pentru că îl iubeam!”

A recunoscut! Amanta lui Laurenţiu Reghecampf vorbește despre momentele intime petrecute împreună: „Am acceptat pentru că îl iubeam!”

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a recunoscut că a continuat să aibă o relaţie cu acesta şi după divorț.

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri de senzaţie în despre fostul său soţ. Femeia a dezvăluit că a continuat să aibă o relaţie cu Reghecampf şi după ce acesta s-a căsătorit cu Anamaria Prodan.

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a continuat relaţia cu acesta şi după ce au divorţat
„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea Mariana Pfeiffer într-un interviu acum câţiva ani, citat de Fanatik.

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o primă reacţie după vestea divorţului fostului său soţ de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța după 13 ani. Ştirea a apărut în exclusivitate la Antena Stars. Cei doi au luat această decizie la doar două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele. Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a declarat că nu o interesează subiectul momentului în România.

”Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect”, a spus Mariana Pfeiffer pentru Fanatik.

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie. „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”, a dezvăluit Anamaria Prodan acum câteva luni, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza