De ce ți se termină bateria la telefon atât de repede? Greșeala pe care o faci

De ce ți se termină bateria la telefon atât de repede? Greșeala pe care o faci

 Dacă te confrunți cu probleme în ceea ce privește durata bateriei telefonului tău, iată câteva sfaturi de la specialiști.

Deși tehnologia s-a dezvoltat mai mult decât ne-am fi așteptat, apar în continuare o mulțime de probleme cu telefoanele mobile. Bateria descărcată într-un timp foarte scurt este una dintre ele, iar specialiștii care au studiat fenomenul, au venit cu niște răspunsuri pentru posesorii de iPhone și nu numai.

Deși ai un telefon nou, cu siguranță ți s-a întâmplat să rămâi fără baterie în câteva ore, deși nu l-ai utilizat foarte mult. De-ai întrebat vreodată care este realul motiv? Dacă răspunsul este afirmativ, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi data viitoare când ieși din casă.

În primul rând, este important să nu supui telefonul mobil unui schimb de temperatură prea brusc. Fie că este vorba despre căldură mare sau despre temperaturi foarte scăzute, bateria telefonului tău nu este rezistentă, așa că se va termina foarte repede. Specialiștii au anunțat că ar putea exista probleme și în cazul în care ajungeți să vă încărcați telefonul în timp ce vă aflați într-o zonă foarte călduroasă.

„Utilizarea unui dispozitiv iOS sau iPadOS în condiții de frig extrem s-ar putea să reducă  durata de viață a bateriei și ar putea să-ți facă dispozitivul să se închidă. De asemenea, iPhone-ul sau iPad-ul tău s-ar putea să nu se încarce în parametri optimi dacă decizi să-ți încarci telefonul în condiții de frig extrem”, a amintit Apple.

De asemenea, luminozitatea puternică a ecranului ar putea fi un alt factor care va determina o scădere considerabilă a nivelului bateriei. Este indicat să folosiți opțiunea de setare automată a luminozității, care va determina nivelul necesar de care telefonul va avea nevoie pentru a vă putea bucura de o imagine cât mai clară, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza