Ce a descoperit nevasta în telefonul lui Nosfe, la puțin timp după moartea sa: ”Stătea toată ziua în studio.”

Ce a descoperit nevasta în telefonul lui Nosfe, la puțin timp după moartea sa: ”Stătea toată ziua în studio.”
| Foto: kfetele.ro

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a citit mesajele din telefonul artistului, înainte de a înceta din viață. 

Cântărețul se confrunta cu numeroase gânduri.

Decesul neașteptat a lui Nosfe a șocat o întreagă țară. Persoanele care au avut ocazia să îl cunoască, oamenii apropiați, dar și cei care i-au ascultat piesele au fost extrem de afectați să audă că Darius Crețan, pe numele său real, a murit subit, în urma unui infarct.

În prezent, după aproape două luni de la tragicul eveniment, unul dintre prietenii și colegii lui de breaslă a rupt tăcerea. Lu-K Beats a făcut declarații despre ce a descoperit Mădălina Crețan  în telefonul soțului ei, și care erau gândurile care nu îi dădeau pace artistului. 

Lu-K Beats, unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Nosfe, a făcut mărturisiri emoționante la aproape două luni de la trecerea în neființă a artistului, potrivit kfetele.ro.

Invitat la un post de radio, el a spus adevărul despre moartea subită a rapperului, dar și despre sacrificiile mari pe care le făcea bărbatul, pentru cariera sa muzicală. Printre altele, Lu-K Beats a declarat și ce a găsit Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, în telefonul acestuia, la puțin timp de la înmormântare.

“Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci. Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume", a povestit Lu-K Beats, pentru ProFM.

Comenteaza