Nimeni nu se aștepta la asta!!! Ce a descoperit Andra în telefonul lui Cătălin Măruța

Nimeni nu se aștepta la asta!!! Ce a descoperit Andra în telefonul lui Cătălin Măruța
| Foto: ziareonline.ro

Andra si Catalin Maruta este unul dintre cele mai iubite cupluri din Romania

Au impreuna doi copii, iar in viata profesionala le merge ca pe roate! Putina lume stie insa cum este trecuta cantareata in telefonul sotului ei!

Relatia dintre Andra si Catalin Maruta a tinut mereu prima pagina a ziarelor din Romania! Sunt considerati un model de familie, iar fanii lor vor sa fie la curent cu tot ce se intampla departe de lumina reflectoarelor! Celebrul cuplu se mandreste cu copiii lor, David si Eva, si au o casnicie fericita.

Au demonstrat ca au simtul umorului, avand in vedere cum o are trecuta Catalin pe Andra in telefon. Ei bine, nu este niciun alint sau ceva siropos.

Intr-un video postat de Eva, fetita ii cere lui Catalin Maruta telefonul pentru a-si suna mama. In acel moment, toata lumea a putut sa vada cum o are trecuta pe sotia lui in agenda telefonului.

Prezentatorul de la Pro TV a trecut-o pe sotia lui “Andra sau alti 2”, o denumire care cel mai probabil face referire la faptul ca de pe acest numar poate fi apela si de copiii lor.

Catalin Maruta si Andra s-au casatorit pe data de 23 august 2008. Pe data de 16 martie 2011 cei doi au devenit parinti cand Andra l-a adus pe lume pe David. In iulie 2015, Andra a nascut cel de-al doilea copiul, o fetita pe nume Eva Maria Ioana, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza