Fratele unui medic a murit la o zi după vaccinarea anti-Covid-19. Bărbatul nu avea probleme de sănătate

Fratele unui medic a murit la o zi după vaccinarea anti-Covid-19. Bărbatul nu avea probleme de sănătate
| Foto: Shutterstock

Fratele unui medic a murit subit după ce s-a vaccinat anti-Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, nu prezenta alte boli, iar vestea morții sale a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut.

Bărbatul lucra la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj și la o zi după imunizarea cu vaccinul anti-Covid-19, victima s-a prezentat la muncă, acolo unde i s-a făcut rău. Colegii au solicitat imediat o Ambulanță, iar medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe bărbat preț de zeci de minute. Ca prin minune, acesta și-a revenit în urma infarcului suferit, ulterior fiind transportat la spital pentru analize mai amănunțite.

Din păcate, după 12 ore, pacientul a suferit un alt infarct, de această dată fiindu-i fatal. Colegii bărbatului au declarat că nu știau ca acesta să fi suferit de alte afecțiuni.

Un caz similar a avut loc și în Japonia, acolo unde recent, o femeie a murit imediat după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer, în urma unei hemoragii cerebrale. Ministerul Sănătății a afirmat, de asemenea, că există posibilitatea să nu existe nicio legătura între vaccin și producerea hemoragiei.

„Hemoragia cerebrală suspectată ca fiind cauza este relativ frecventă în rândul persoanelor între 40 şi 60 de ani şi în acest moment, pe baza exemplelor din străinătate, nu pare să fie o legătură între hemoragii cerebrale şi vaccinul anti-coronavirus”, potrivit Ministerului Sănătății, care l-a citat pe Tomohiro Morio, medic consilier al Guvernului, potrivit playtech.ro.

Etichete
Comenteaza