What’s Up la un pas să ajungă în PUȘCĂRIE! autoritățile i-au confiscat toate drogurile. Câtă iarbă avea la el

What’s Up la un pas să ajungă în PUȘCĂRIE! autoritățile i-au confiscat toate drogurile. Câtă iarbă avea la el

What’s Up a scăpat de închisoare în dosarul în care a fost anchetat pentru deținere de droguri, însă DIICOT i-a confiscat toată iarba.

Artistul s-a prezentat, recent, în fața magistraților. Din fericire pentru el, nu va face închisoare, însă a rămas fără droguri. În total, autoritățile i-au confiscat lui What’s Up cantitatea de 1.80 grame cannabis.

“Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri. Confiscă de la intimatul IVANCEA MARIUS MARIAN cantitatea de 1,80 grame Cannabis, depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Romane – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, conform dovezii seria DCJSEO nr. 522354/15.05.2020. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, au decis magistrații, potrivit spynews.ro.

Potrivit legii, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dacă faptele privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

În urmă cu aproximativ un an, cântărețul What’s Up a provocat un scandal teribil în apartamentul partenerei sale de viață, Alice Badea.

Tânăra artistă s-a temut pentru viața ei și a sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp de la apel, oamenii legii au ajuns la apartamentul vedetei, situat în centrul Bucureștiului, iar când artistul i-a văzut a devenit și mai recalcitrant.

Ca să evite escaladarea scandalului, polițiștii l-au încătușat pe What’s Up și l-au dus la secție. Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30 seara, iar la secția de poliție au mers de urgență și părinții cântărețului, potrivit cancan.ro.

Comenteaza