Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, primește lovitura vieții, după tragicul accident. Părinții l-au abandonat

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, primește lovitura vieții, după tragicul accident. Părinții l-au abandonat

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a luat o decizie radicală în ceea ce privește accidentul provocat de fiul lui.

Șase tipuri de droguri au găsit oamenii legii în organismul lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri. Ce a făcut acum tatăl său.

S-a urcat drogat la volanul mașinii sale de colecție, a intrat în doi tineri și i-a spulberat pe loc. Nenorocirea s-a produs pe 19 august în localitatea 2 Mai, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

După ce a fost reținut de polițiști, părinții beizadelei au transmis un mesaj în care păreau îngrijorați de ce îi rezervă viitorul băiatului său, precizând totodată că oferă ajutor financiar. După înmormântarea celor doi tineri, Mihai Pascu a mai uitat de durere după ce a plecat spre București, unde a poposit la o șaormerie.

În timpul acesta, fiul său, despre care se spune că se droghează de când avea 13 ani, a început să intre în sevraj, iar momentele prin care trece sunt greu de suportat. “Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat.

Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic îl supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, susțin sursele, potrivit retetesivedete.ro.

 

Comenteaza