Criminalul din Bran ar fi avut un complice Cu cine i-a ucis pe cei doi tineri

Criminalul din Bran ar fi avut un complice Cu cine i-a ucis pe cei doi tineri

Apar noi detalii în cazul crimei din Bran care a îngrozit în ultimele zile toți oamenii din România.
 

După ce a fost arestat iar locuința criminalului de la Bran a fost percheziționată, apar noi detalii care ar putea schimba cursul investigației.

Procurorii au găsit în casa bărbatului o bucată de hârtie prin care acesta explica fapta pe care a comis-o. Anchetatorii cred că scrisoarea a fost redactată după comiterea crimelor îngrozitoare.

În scrisoarea pe care au găsit-o anchetatorii, criminalul face referire la divinitate și spune că cei pe care i-a ucis i-au făcut vrăji.

„Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris postfactum”, a declarat Radu Adrian, prim procuror la Parchetul Tribunalului Brașov.

După ce au găsit biletul, oamenii legii au solicitat prelevarea unor probe ADN pentru a determina dacă suspectul a fost ajutat de cineva în comiterea atrocităților. Astfel, investigatorii au aflat că în locuința făptașului au fost descoperite amprentele și urmele de încălțăminte ale unei persoane necunoscute, ceea ce îi face să ia în calcul posibilitatea ca ucigașul să fi avut un complice. 

Vă reamintim că bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile după ce i-a ucis pe Alexandra și Nicu, în vârstă de 32, respectiv 38 de ani. Ce doi soți erau respectați în comunitate.

Nicu era pompier iar Alexandra asistentă medicală la Spitalul de Copii Brașov. Cei doi au fost omorâți cu bestialitate. După ce a comis teribila faptă, criminalul s-a făcut nevăzut.

„Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon trebuia să mă schimbe. A sunat Cristi pe taică-so, pe soțul, zice: tati, repede acuma du-te la Nicu, zice că e târziu să fi ducă la servici, ia vezi ce este?  A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră”, a spus mama lui Nicu cu câteva zile în urmă, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza