Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa: ”Am studiat foarte mult ....”

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa: ”Am studiat foarte mult ....”

Mama Elodiei Ghinescu a discutat despre toate speculațiile referitoare la faptul că fiica ei încă trăiește, la 16 ani de la dispariția ei.

Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 16 ani, în anul 2007, fiind căutată fără încetare de familie și autorități. Din nefericire, totul a fost fără rezultat, iar principalul suspect rămâne chiar soțul ei, Cristian Cioacă. Cu toate astea, în anul 2014, bărbatul a fost trimis la închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Cristian Cioacă nu și-a recunoscut faptele comise nici până în ziua de astăzi, deși stă după gratii de aproape 9 ani. De-a lungul vremii, multe persoane au susținut că știu sigur că Elodia încă trăiește, deși mama Elodiei, Emilia Ghinescu, este convinsă că fiica sa a murit, din cauza fostului ei ginere, Cristian Cioacă. Mai mult decât atât, femeia a menționat faptul că niciodată nu a crezut contrariul.

”Fata mea este moartă. Au mai apărut, pe la televizor, tot felul de paranormali, că știu ei pe unde e, dar nu au știut să spună nimic concret. Nu cred în astfel de treburi, am studiat și eu foarte mult pe tema asta”, a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza