Ce meserie are Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Află din ce își câștigă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

Ce meserie are Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Află din ce își câștigă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu
| Foto: spynews

Viața lui Cristian Cioacă aproape că a revenit la normal, după mulți ani petrecuți în spatele gratiilor.

Cristian Cioacă a devenit unul dintre cele mai mediatizate personaje ale momentului, după ce soția lui, Elodia Ghinescu, a dispărut fără urmă și este de negăsit de 17 ani.

Fostul polițist a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, dar a fost eliberat în luna august 2023. Lui Cristian Cioacă i s-a dat șansa să înceapă o nouă viață, de la 0.

La câteva luni de când a fost eliberat din închisoare și a fost lăsat să plece acasă, Cristian Cioacă a decis să își ia viața de la 0 și să se reprofileze.

Pentru că, așa cum era de așteptat, cariera lui de polițist a luat sfârșit, fostul soț al Elodiei Ghinescu a devenit șoferul avocatei sale, Maria Vasii.

În ultima perioadă, Cristian Cioacă a fost văzut de mai multe ori în timp ce o însotește în acest scop, dar prezența lui a rămas, totuși, discretă. Fostul polițist se ferește de ochii lumii și încearcă să nu apară în locuri aglomerate, unde ar putea să fie recunoscut sau abordat de cineva.

Cristian Cioacă a fost unul dintre cei mai cunoscuți polițiști, însă din cauza problemelor grave cu legea și acuzațiilor în urma dispariției Elodiei Ghinescu, acesta a fost nevoit să renunțe la această meserie, la care nu va putea să se mai reîntoarcă niciodată, potrivit spynews.ro.

Comenteaza