Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. Ce a făcut fostul polițist: „I-a luat tot, și viața, și tot ce…”

Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. Ce a făcut fostul polițist: „I-a luat tot, și viața, și tot ce…”
| Foto: cancan.ro

Cristian Cioacă și-a recăpătat libertatea, după aproape zece ani de detenție, și după 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu.

Familia Elodiei Ghinescu nu lasă garda jos și cer drepturile cuvenite, după ce avocata a dispărut fără urmă. Deși Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea avocatei, nu a fost găsit niciodată cadavrul ei.

Mama avocatei vrea ca fostul ei ginere să plătească daunele morale de 250.000 de euro. În total, daunele se ridică la 380.000 de euro. În plus, a dezvăluit că fostul polițist ar fi avut parte de o îmbogățire bruscă, după ce bărbatul a ieșit din penitenciar. Ar fi intrat în posesia unei sume mari.

Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit faptul că fostul ginere, Cristian Cioacă, ar fi vândut garsoniera din Brașov în care fiica ei avea cabinetul de avocatură. Mai mult decât atât, pentru spațiul respectiv ar fi primit o sumă uriașă, și anume 115.000 de euro. După tranzacție, spațiul ar fi rămas tot birou de avocatură, susține mama Elodiei. A mai precizat faptul că bărbatul ar fi vândut aproape toate bunurile fostei sale partenere.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo, că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea”, a spus mama Elodiei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza