LIVIU DRAGNEA s-a trezit cu Poliția la el acasă după un apel anonim la 112. Ce s-a întâmplat

LIVIU DRAGNEA s-a trezit cu Poliția la el acasă după un apel anonim la 112. Ce s-a întâmplat

Nici bine nu a fost eliberat din arest că Liviu Dragnea că a dat față în față cu poițiștii. 

Un apel anonim a fost făcut la 112, iar oamenii legii au ajuns de urgență la casa fostului politician. Ce s-a întâmplat, de fapt, la numai o zi după ce iubitul Irinei Tănase a fost pus în libertate.

Poliția, chemată la Liviu Dragnea acasă
Bucurie mare pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al Partidului Social Democrat a fost eliberat condiționat din închisoare joi, 15 iulie. Cu toate acestea, Poliția s-a prezentat, la o zi după ce a fost pus în libertate, la apartamentul în care politicianul locuiește împreună cu logodnica sa Irina Tănase.

Motivul a fost unul cât se poate de banal: deranjarea liniștii publice. Un apel anonim a fost efectuat la 112, acolo unde un vecin a cerut ca un echipaj de poliție să se prezinte de urgență la locuința lui Liviu Dragnea din Capitală.

Se pare că reclamantul respectiv era deranjat de gălăgia creată de armata de jurnaliști aflați în fața blocului unde fostul lider PSD locuiește alături de iubita lui Irina.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, după doi ani în care a stat în arest
Fericire mare pe Liviu Dragnea și apropiații săi. Fostul politician se bucură, din nou, de libertate după ce a fost închis în spatele gratiilor de la Penitenciarul Rahova timp de doi ani și două luni de zile. Ex-liderul PSD a fost așteptat de Irina Tănase la poarta închisorii, iar revederea a fost una emoționantă.

Întors acasă, acesta a fost întâmpinat de doi dintre copii acestuia, avocata sa Flavia Teodosiu și doi dintre prietenii săi și foști colegi de partid, Carmen Dan și Codrin Ștefănescu.

„Sunt cred că foarte, foarte mulți români, asta e cel mai important. Am spus că voi vorbi în momentul în care va fi liber, ca să nu cumva să îi creez niște probleme suplimentare acolo la închisoare. După ce a fost atâta de mult abuzat și i s-au încălcat toate drepturile pe care le are un cetățean normal, în România, aflat în situația lui. Lui i s-a încălcat tot.

N-a avut dreptul la sănătate, n-a avut dreptul la muncă, n-a avut dreptul să iasă afară, n-a a avut dreptul nici măcar să-și cumpere un pachet cu țigări de la chioșcul penitenciarului, n-a avut dreptul să se opereze, n-a avut dreptul să vă dea vouă o declarație”, a spus Codrin Ștefănescu entuziasmat, pe rețelele de socializare, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza