Ies la iveală noi detalii ŞOC în cazul marocanului suspectat că a ucis doi tineri, la Iaşi..

Ies la iveală noi detalii ŞOC în cazul marocanului suspectat că a ucis doi tineri, la Iaşi..

Părinții lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect, au vorbit pentru prima dată în acest caz.

În prezent, Ahmed Sami El Bourkadi este principalul suspect al dublei crime de la Moara de Vânt. Tragicul eveniment a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Părinții studentului fac primele declarații și afirmă că este complet nevinovat. Cei doi își apară copilul și spun că nu este capabil de așa ceva.

Părinții au vorbit pentru prima dată de când a luat amploare acest caz. Ei au făcut declarații în fața judecătorilor. Familia lui Ahmed Sami El Bourkadi a transmis că fiul lor nu are cum să fie vinovat pentru dubla crimă ce a avut loc în luna decembrie. Atunci o româncă studentă la medicină și iubitul ei marocan au fost uciși în propria casă.

Părinții studentului Ahmed Sami El Bourkadi precizează că acesta a fost tot timpul un băiat cuminte și niciodată nu le-a povestit că ar avea probleme în România care să ducă spre o faptă atât de odioasă.

Atât tatăl, cât și mama, principalului suspect au fost recent audiați, iar în fața procurorilor au declarat că fiul lor e nevinovat, așa cum și tânărul spune.

„Am discutat cu Sami și ne-a spus că este nevinovat, nu a avut nimic de-a face cu situația aceasta. Inițial, noi am aflat despre situație de pe Internet. Vreau să subliniez faptul că Sami nu ne-a creat niciodată necazuri, probleme. El s-a născut în Canada, a studiat acolo, nu a făcut probleme nici la școală, nici acasă, în familie”, a declarat tatăl lui, de profesie medic cardiolog, pentru Bzi.ro

Mama marocanului a transmis că tânărul își vede mereu de treburile lui, nu s-a băgăt în probleme și a fost mereu atent să studieze medicina, la fel ca tatăl său. Femeia spune că Ahmed Sami El Bourkadi e un tânăr responsabil și nu ar fi în stare de o crimă.

„Sami e un băiat responsabil și nu a fost niciodată foarte pretențios. Întotdeauna a fost interesat de studiile sale, ne-a spus că era mulțumit de școala de aici, din Iași, de colegi. Nu este genul de persoană căreia să-i fi păsat de haine de firmă sau chestii de acest gen. Până la această situație, a avut o viață normală și fericită. De asemenea, el a avut întotdeauna note bune la școală. A vrut mereu să fie doctor”, a spus și mama lui, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza