Doi proxeneți au sechestrat o minoră de 17 ani. Ce au decis judecătorii

Doi proxeneți au sechestrat o minoră de 17 ani. Ce au decis judecătorii

Condamnare cu executare pentru doi proxeneți din Arad care au sechestrat o minoră de 17 ani într-un salon de masaj, unde aceasta se prostitua.

Patroana salonului a fost la un pas să scape de pedeapsa cu executare după ce făcuse un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul, dar judecătorii au anulat înțelegerea și femeia a fost trimisă în judecată. În cazul concubinului ei, acesta a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare.

Anchetatorii au aflat că în august 2019, Florica Covaci a deschis un salon de masaj erotic în Arad, dar că acesta era doar un paravan pentru bordelul ce funcționa în aceeași locație.

Fata de 17 ani se prostitua în salonul de masaj din Arad, care de fapt ascundea un bordel. La început lucrurile au mers bine, fata putea să părăsească bordelul când dorea, numai că ulterior patroana a acuzat-o că a întreținut relații cu concubinul acesteia și nu i-a mai permis să părăsească bordelul decât însoțită de oameni de încredere.

Fata a reușit să-i sesizeze pe oamenii legii profitând de un client în stare de ebrietate căruia i-a luat telefonul și i-a dat un mesaj tatălui său, mesaj în care îi spunea că este ținută la o adresă din Arad, unde sunt „minore la produs”.

Proxeneta și concubinul acesteia au parte de dou procese diferite, judecata concubinului finalizându-se cu o sentință de patru ani și patru luni de închisoare cu executare și plata de daune morale minorei în valoare de 5000 de euro.

Potrivit procurorilor, concubinul „avea cunoştinţă de tot ce se întâmpla în acel salon, deoarece se afla în mod constant acolo, efectuând chiar lucrări de amenajări şi uneori făcea aprovizionarea cu cele necesare”.

În plus, acesta este acuzat și de influenţarea declaraţiilor, deoarece după intervenţia Poliţiei şi reţinerea concubinei sale, bărbatul a căutat-o pe fată şi a determinat-o să îşi schimbe declaraţiile.

În cazul proxenetei, aceasta a făcut inițial o înțelegere cu procurorul de caz prin care își recunoștea vinovăția și i se promisese o pedeapsă cu suspendare, doar că judecătorii nu au fost de acord cu această înțelegere, așa că au anulat-o și au trimis-o în judecată pe patroana salonului, potrivit impact.ro.

 
 

Comenteaza