Dezvăluirea care aruncă în aer tot! De ce le-a ucis Dincă pe Luiza și Alexandra

Dezvăluirea care aruncă în aer tot! De ce le-a ucis Dincă pe Luiza și Alexandra
| Foto: fanatik.ro

Un psiholog a analizat profilul lui Gheorghe Dincă, identificând motivele pentru care acesta le-ar fi ucis pe cele două tinere din Caracal.

„Fetele astea nu fac parte din categoria de fete care se trafică. Una dintre ele a făcut semn să fie luată în mașină deoarece dorea să se întâlnească cu prietenul ei. Ea de 14 ani și prietenul era de vreo 14 – 15 ani.

Deci factura acestei fete nu e de „ia-mă, dă-mă”… cum a încercat el să îi dea 50 de lei lui Alexandra. Fata făcea sport, cealaltă juca într-o echipă de dansuri și asta avea treabă „domnule, ia-mă în oraș că trebuie să ajung în oraș să ridic banii de la bancă și să plătesc niște datorii”, a declarat Butoi.

Criminalistul spune că Dincă le-a confundat pe cele două tinere pe care le-a și ucis cu două prostituate și de aici se explică și conflictele pe care le-a avut cu cele două.

Deci erau fete plantate în realități, în concret și provenind dintr-o altă zonă etiologică. El le-a confundat cu „fetele de oraș” care fac cu mâna și de aici conflictele pe care le-a avut, că fetele astea amândouă s-au bătut cu el, s-au opus, l-au lovit, cum mărturisește el în declarații că a avut conflicte cu el. 

Psihologul criminalist spune că primele declarații luate lui Dincă sunt cele adevărate. Ulterior criminalul a încercat să inventeze o poveste care să-l scoată din mâinile anchetatorilor.

„Să vorbesc puțin de profilul fetelor, pentru că apare acum un zvon că fetele trăiesc și că fac prostituție în Turcia sau în Italia, treabă spusă de Dincă, pentru că Dincă, lăsat la clocit s-a gândit cum să iasă din combinație și să zice el: „au venit 2 m-au bătut pe mine și-au furat fata”. „Cine sunt ăștia? Ăăă pai nu știu. Deci el nu aduce niciun argument care să stea în picioare, că a fost victimizat și fetele au fost luate.”, a declarat dr. Tudorel Butoi, potrivit gandul.ro.

Comenteaza