Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?! Detalii cutremurătoare din anchetă au fost făcute publice

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?! Detalii cutremurătoare din anchetă au fost făcute publice

 Procurorii au dezvăluit exact ce s-a întâmplat cu cele două tinere, care ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă.

Despre ororile care au avut loc în Caracal s-a aflat pe 25 iunie 2019, atunci când Alexandra Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, a reușit să se elibereze și să sune la poliție sperând că cineva o va salva.

Din nefericire, soarta ei a fost un tragică, aceasta fiind ucisă cu sânge rece de bărbatul care a răpit-o, a imobilizat-o și a batjocorit-o. La scurt timp, s-a aflat că tânăra de 15 ani nu a fost singura victimă a călăului ei, iar înaintea ei Luiza Melencu a fost cea care a avut aceeași soartă.  

După aproape patru ani, cel care a fost supranumit „monstrul din Caracal” și-a primit pedeapsa.

Magistrații l-au condamnat pe Gheorghe Dincă la trei decenii în spatele gratiilor și pe complicele său, Ştefan Risipiţeanu, la 12 ani. Chiar dacă pe parcursul acestor ani au tot existat informații legate de ceea ce ar fi trăit cele două tinere, acum procurorii au făcut publice detalii concrete. 

"Ulterior, inculpatul a transportat victima cu autoturismul, la locuința sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinței victimei, care s-a opus și a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele și geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat. În timp ce se deplasa cu autoturismul, inculpatul a aruncat din mers telefonul mobil al victimei în vegetația de pe marginea drumului național E 70", arată datele de la dosar, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza