Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cutremur în Caracal... Mama Alexandrei nu a mai rezistat dezvăluirilor dureroase

Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cutremur în Caracal... Mama Alexandrei nu a mai rezistat dezvăluirilor dureroase
| Foto: gandul.ro

Cazul Caracal ia o întorsătură neașteptată. În tipul celor mai recente audieri, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile din nou.

Deși bărbatul a fost acuzat că ar fi răpit, violat şi ucis două adolescente din Caracal, Dincă susține acum că lucrurile s-ar fi petrecut altfel și a renunțat la fostele sale declarații.

Mai exact, monstrul de la Caracal le-a declarat judecătorilor că atât Luiza Melencu cât și Alexandra Măceșanu ar fi fost prostituate și ele și-ar fi dorit să primească bani ca să întreţină relaţii intime cu el.

 
În momentul în care a auzit declarațiile lui Dincă, mama Alexandrei Măceșanu a acuzat-o pe judecătoare că l-a încurajat pe acesta să dea detalii despre felul în care i-a abuzat sexual fiica, în contextul în care bărbatul a povestit pe larg ce s-a întâmplat atunci.

„Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău!”, a spus, plângând, mama Alexandrei Măceșanu, potrivit Antena 3.

 
Întrebată de jurnaliști ce a declarat concret Gheorghe Dincă, mama Alexandrei Măceșanu nici nu a putut povesti detaliile. „Ce să declare, că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos. Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra!”, a fost răspunsul femeii.

Nu doar mama Alexandrei Măceșanu a fost evacuată din sală. Și bunicul Luizei Melecu a fost dat afară după ce nu a putut face față declarațiilor monstrului de la Caracal.

„Ne așteptam la așa ceva. Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, susține bunicul Luizei, potrivit capital.ro.

Comenteaza