Ies la iveală noi informații în cazul Caracal. Adevărul ascuns de Gheorghe Dincă de atâta timp....

Ies la iveală noi informații în cazul Caracal. Adevărul ascuns de Gheorghe Dincă de atâta timp....

Gheorghe Dincă a fost condamnat pe data de 23 septembrie la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

Însă decizia Tribunalului Olt nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel.  

La câteva săptămâni de la această decizie judecătorească, avocata familiei Melencu face dezvăluiri bombă cu privire la modul în care au dispărut mai multe probe esențiale din dosarul Caracal. 

”Între poliție și Dincă s-au schimbat 29 de sms-uri, care au dispărut de la dosar”, spune avocata Carmen Obârșanu într-un interviu acordat publicației Fanatik.

”Nu poți pronunța o hotărâre judecătorească în care să spui că nu te interesează copiii, fără să administrezi probe, în condițiile în care din dosar lipsesc CD-uri și DVD-uri. Sunt șterse convorbiri telefonice, sunt șterse numere de telefon. Sunt multe aspecte care, împreună, te împiedică să afli adevărul", este de părere Carmen Obârșanu.

Concluzia pe care a tras-o avocata, după mai bine de trei ani în care a fost implicată în cazul Caracal, este că totul a fost dictat de la București, în condițiile în care, de la dosar ar fi dispărut sms-uri schimbate de polițiști și Gheorghe Dincă.

”În noaptea respectivă, de aia nici nu s-a intervenit la Dincă, pentru că îl așteptau pe acel Barbu Daniel de la București. S-a dictat de la București cazul ăsta. Ei știau că la ora aia, Alexandra nu era în casă. Sunt șterse sms-urile poliției trimise lui Dincă, trimise cu trei sferturi de oră înainte de descindere. Au fost trimise 29 de sms-uri care au dispărut. Sunt șterse locațiile telefonului Alexandrei. Iar când i-am spus judecătoarei, mi-a spus să-mi văd de treaba mea”, a mai dezvăluit avocata pentru Fanatik.ro.

Comenteaza