Veste cutremurătoare despre LUIZA MELENCU! Ce s-a întâmplat după 3 ani de zile

Veste cutremurătoare despre LUIZA MELENCU! Ce s-a întâmplat după 3 ani de zile

Bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal, a rupt tăcerea după trei ani de zile.

Bunicul Luizei Melencu a rupt tăcerea după trei ani de zile. Acesta a spus că nu îi este frică să spună adevărul. Bărbatul a acuzat instituțiile statului că ar fi implicate direct în cazul Caracal și că ar fi plantat probe false pentru a mușamaliza cazul. Potrivit spuselor sale, Gheorghe Dincă a ascuns adevărul în tot acest timp și a fost ajutat încă din primele zile.

„Pentru noi nu e o noutate, a devenit o obișnuință ca în toată această perioadă să primim scrisori. Ne-au dat niște rute prin care ar fi fost cărată Luiza… Instituțiile statului nu și-au făcut datoria. Eu am curajul, după trei ani, să spun că instituțiile sunt implicate în ceea ce s-a întâmplat la Caracal. Au fost să planteze probe.

Când am intrat în curte, am văzut butoiul, acolo mi-am dat seama, ne-am schimbat opinia despre ceea ce s-a întâmplat. Problemele noastre sunt cu totul altele. Instituțiile statului nu și-au făcut datoria. Trecuseră două luni și jumătate și noi nu știam nimic despre dosar. Sunt convins ca el (procurorul DIICOT) a așteptat un ordin. Scrisoarea cred că este scrisă de Dincă, îmi dau seama după scris… Nu l-am crezut și nu îl vom crede niciodată.

Sistemul a avut alte scopuri și interese. Vom condamna și vom face tot ce depinde de noi ca să aflăm câtuși de puțin ce s-a întâmplat în realitate. Niciodată nu o să acceptăm ce au scris. Au încercat să ne țină departe de realitate, au intervenit și alte servicii din străinătate. Nu știm dacă a mai făcut alte victime, pe noi ne interesează de cazul nostru, e ceva dubios. În sala de judecată l-am văzut un om rece, distant, care se simte protejat, menajat. Față de noi nu a avut nicio reacție. Procuroarea este o rotiță din acest angrenaj. Dincă se bazează pe ceva (…) Au existat persoane care au încercat să mușamalizeze cazul.

Dincă a ascuns adevărul și a fost ajutat să ascundă adevărul din primele faze ale cercetării. Față de familia noastră s-au făcut foarte multe presiuni”, a declarat bunicul Luizei Melencu, în cadrul unui interviu acordat pentru Realitatea PLUS.

Comenteaza