Descoperire macabră despre masacrul din Bascov. Criminalul și-a ucis familia după care s-a ascuns

Descoperire macabră despre masacrul din Bascov. Criminalul și-a ucis familia după care s-a ascuns

Un bărbat din Bascov este principalul suspect al crimei în urma căreia 5 persoane și-au pierdut viața.

Masacrul de la Bascov a înfiorat o țară întreagă. Cinci persoane au fost ucise cu sânge rece de un bărbat. Toți făceau parte din aceeași familie, fapt ce a șocat și mai mult atât opinia publică, cât și pe oamenii legii.

După ce a comis atrocitățile, omul a fugit într-o pădure din apropierea localității, unde a încercat să se sinucidă.

Viorel este în vârstă de 52 de ani și suferă de afecțiuni psihice.

Bărbatul avea probleme serioase iar primarul spune că presupusul criminal era luat în evidență de medicul de familie ca fiind o persoană cu afecțiuni mintale. Edilul spune însă că Viorel nu a fost niciodată violent și nu a cauzat probleme.

„Are handicap accentuat psihic și este în evidențele medicului de familie cu această afecțiune. Primea indemnizație de la DGASPC. Nu a fost internat, nu are antecedente. El e înscris la un medic de familie din Merișani, o comună învecinată. Nu au fost probleme din cauza lui”, a declarat Gheorghe Stancu.

Totul s-a schimbat însă marți după-masă. Criminalul a suferit o criză și i-a înjunghiat pe membrii familiei sale cu care locuia în casă, mai exact părinții și fratele său. După ce a ucis cu sânge rece cele mai dragi persoane din viața lui, bărbatul a trecut strada pe partea cealaltă, unde locuia sora acestuia.

În momentul în care a intrat în casă, acolo se afla Gențiana R, sora criminalului, împreună cu fiica acesteia care avea doar 6 ani.

Gențiana nu s-a așteptat că fratele său ar putea să facă vreodată așa ceva, prin urmare a fost luată prin surprindere de actul de cruzime. Atât sora criminalului, care era asistentă la Spitalul Militar Argeș, cât și fiica acesteia au fost ucise prin înjunghiere repetată. 

Potrivit surselor din cadrul anchetei, toate victimele au fost găsite legate, ceea ce îi face pe oamenii legii să creadă că ucigașul a avut nevoie să îi imobilizeze înainte să îi omoare.

Singurul membru al familiei care a mai rămas în viață este cumnatul presupusului criminal. Acesta este pensionar, în trecut a fost doctor-colonel la Spitalul Militar, și a supraviețuit doar pentru că nu era acasă în momentul în care criminalul i-a ucis familia.

Viorel a fost arestat de polițiști în timp ce se afla în pădure. Oamenii legii l-au găsit pe Viorel plin de sânge, după ce acesta s-a înjunghiat singur în gât. Chiar dacă rana era una foarte serioasă, bărbatul a supraviețuit și a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Până în acest moment, acesta nu a explicat de ce a comis teribilele crime, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza