Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care a fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”

Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care a fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”

Mama tinerei găsită moartă este îngrozită de tot ce s-a întâmplat și a dezvăluit când au vorbit cele două ultima dată

Ana a murit fulgerător, la doar 19 ani. Urma să devină mamă și să trăiască cea mai frumoasă etapă din viața unei femei. Destinul ei a fost curmat de un criminal, care urmează să fie identificat. Atât iubitul Anei, cât și mama ei sunt copleșiți de durere, după ce au aflat că aceasta s-a stins din viață.

Tânăra însărcinată a fost găsită moartă în Orhei, iar în acest caz există un suspect, respectiv un fost polițișt. Deși își dorește cu orice preț ca bărbatul care i-a ucis fiica să plătească pentru ce s-a întâmplat, nimic nu poate să îi mai aline durerea, după ce și-a pierdut copilul.

Femeia a declarat că a vorbit cu Ana înainte de a pleca la meditații la un băiețel, spunându-i că tocmai ce a luat masa și se odihnește. În acel moment, totul părea normal pentru mama ei și nu se aștepta ca Ana să fie găsită moartă la câteva zile distanță.

După ultima conversație cu ea, fiica ei nu i-a mai răspuns la mesaje și nimeni nu a mai putut să ia legătura cu ea, astfel că a cerut ajutorul poliției și a dat-o dispărută.

”A mâncat şi a zis că se odihneşte. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băieţelul acela să fac meditaţie. De atunci n-am mai vorbit”, a declarat mama Anei, la Life Moldova, potrivit spynews.ro.

Comenteaza