Liviu Dragnea, eliberat în doar câteva luni din închisoare? Avocata politicianului a dat vestea cea mare

Liviu Dragnea, eliberat în doar câteva luni din închisoare? Avocata politicianului a dat vestea cea mare

Fostul lider PSD aștepată cu nerăbdare să depună prima solicitare de eliberare condiționată, însă nu se știe dacă comisia de eliberări condiționate va considera că Liviu Dragnea și-a învățat lecția în timpul detenției.

Cea care a venit cu vestea a fost chiar avocata lui Liviu Dragnea, care a vorbit și despre starea de spirit a fostului politician. Acesta nu muncește după gratii, iar acest lucru îl înfuriază, deoarece instanța a decis că poate munci după gratii.

”Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată”, a spus avocata Flavia Teodosiu.

Pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Fostul lider PSD este închis la penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa. Liviu Dragna a lucrat la atelierul auto al penitenciarului, unde a suferit și o rană destul de gravă. A fost la pas să rămână fără un deget, după ce s-a aventurat să folosească un flex.

Totul a luat o turnură și mai urâtă pentru Liviu Dragnea, după ce a acordat un interviu fostei sale consiliere, care lucrează la Realitatea TV. A vrut să dea câteva lecții unor oameni aflați în libertate, însă cel care a primit o lecție cruntă a fost tot el.

Conducerea penitenciarului a spus că nu a aprobat niciun interviu, așa că i-a luat dreptul la muncă lui Liviu Dragnea, dar și dreptul la pachet pentru mai multe luni de zile. În plus, acesta nu a mai avut voie să iasă din celulă decât o oră pe zi. A acționat în instanță conducerea penitenciarului, a câștigat, dar la muncă tot nu a mai fost scos.

Liviu Dragnea mai ține legtura cu exteriorul prin intermediul omului său de bază, Codrin Ștefănescu. Acesta a scris recent pe Facebook ce mai face Liviu Dragnea. Nu a avut vești bune deloc, după cum reiese din textul postat pe rețeaua de socializare.

”Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el!

Codrin Ștefănescu sare în ajutorul lui Liviu Dragnea! Fostul lider PSD trece prin momente grele: „Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”

Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nici o lege în ceea ce-l privește! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacăcolegii din partid sunt lași și se fac că uită!”, a scris Codrin Ștefnescu pe pagina sa de Facebook în urmă cu o săptămână, potrivit impact.ro.

Comenteaza