Vladimir Putin suferă de boli psihice?! Ce a făcut președintele cu familia sa... în plin război

Vladimir Putin suferă de boli psihice?! Ce a făcut președintele cu familia sa... în plin război
| Foto: cancan.ro

Vladimir Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr nuclear din Siberia, pentru a o proteja de eventualele pericole ale războiului.

Dezvăluirea a fost făcută de Valery Solovey, politolog şi fost profesor la Moscova, recent interogat de ce a anunțat că liderul de la Kremlin ar suferi de boli fizice și psihice.

În utimele zile, Vladimir Putin și-ar fi ascuns famila într-un “oraș subteran” aflat în Munții Altai, din Siberia. Buncărul ar fi unul de lux, cu toate facilitățile și a fost proiectat pentru securitate în caz de război nuclear, susține politologul Valery Solovey.

Zilele trecute, Valery Solovey, fost profesor la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova (MGIMO) la care participă viitori diplomaţi şi spioni de top, dezvăluit că Vladimir Putin ar suferi de probleme medicale pe care oamenii de rând nu le cunosc.

De altfel, profesorul a fost interogat, săptămâna trecută, șapte ore de autorități după ce a precizat că liderul de la Kremlin ar suferi de boli fizice și psihice. Casa acestuia a fost, totodată, percheziționată. Au fost confiscate mai multe obiecte electronice. Ulterior, politologul a fost eliberat, însă cazul nu este închis.

În ultimii ani, Valery Solovey a fost atacat de mai mulți oameni cu putere din Mosova, care au susținut că profesorul ar fi adeptul teoriilor conspirațiilor.

Despre viața personală a lui Vladimir Putin se cunosc puține lucruri, însă fosta soție a președintelui Rusiei a vorbit despre felul în care au decurs lucrurile între ei.

Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia l-a cunoscut pe Vladimir Putin la Leningrad și s-au căsătorit în 1983. În 2013, cei doi au anunțat public că divorțează, în urma unei decizii reciproce. Cuplul are două fiice, respectiv Mariya și Ekaterina.

În presa rusă, s-a tot vehiculat că liderul de la Kremlin ar fi avut numeroase relații în afara căsătoriei. O investigație a Proekt Media susține chiar că Putin ar mai avea o fiică cu o milionară rusă.

Conform declarației de divorț, decizia a fost comună. Ludmila susținea că “nu-mi place publicitatea și nici să zbor alături de soțul meu în toate călătoriile lui”, deși cei doi s-au cunoscut când ea lucra ca însoțitoare de bord la Aeroflot, potrivit cancan.ro.

Comenteaza