Vladimir Putin se ascunde de RĂZBOI. Președintele s-ar afla departe de Moscova: „Acolo există un buncăr pentru elite”

Vladimir Putin se ascunde de RĂZBOI. Președintele s-ar afla departe de Moscova: „Acolo există un buncăr pentru elite”

Au apărut informații cu privire la faptul că Vladimir Putin, conducătorul rus, este ascuns din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.
 

Întrebarea ce stă pe buzele tuturor este referitoare la locul unde s-ar putea afla Vladimir Putin în aceste momente, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina și în condițiile în care liderul rus nu dă semne că ar vrea să oprească lupta de pe teritoriul ucrainean, inițiată chiar de el.

Astfel, nu cu foarte mult timp în urmă, jurnaliștii unei publicații de investigații militare au publicat o serie de informații privind presupusul loc unde s-ar putea afla liderul de la Kremlin. 

Potrivit datelor oferite de jurnaliștii care s-au ocupat să investegheze această situație, Vladimir Putin ar fi, de fapt, departe de Moscova, într-un buncăr dedicat elitelor.

Jurnaliștii unei cunoscute publicații de investigații militare au oferit un interviu despre locul unde s-ar afla Vladimir Putin. Astfel, în cazul în care strategia Kremlinului presupune un atac nuclear, conducerea armatei ruse ar trebui să fie ascunsă înaintea atacului, așa că de exemplu, ministrul rus al Apărării, Serghei Șogu, este într-un buncăr, acolo unde ar putea fi și conducătorul rus, potrivit declarațiilor oferite de jurnalist.

De asemenea, după ce jurnaliștii s-au ocupat să urmărească traseul avionului cu care călătorește frecvent, rezultatele au fost că aproape zilnic există zboruri către Ufa, o regiunea în care se află buncăre bine protejate.

"Dacă strategia Kremlinului presupune un atac nuclear- și presupune- nu pot ascunde conducerea armatei ruse după atac. Trebuie să stea ascunși înainte de atac. Sunt absolut convins că (ministrul Apărării, Serghei Șoigu, n.r.) e într-un așa-zis buncăr. Am urmărit traseul avionului cu care călătorește de obicei și vedem frecvent, aproape zilnic, zboruri către Ufa. Știm că în această regiune se află acele buncăre foarte protejate și asta ne duce la concluzia evidentă", potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza