Vladimir Putin a luat decizia chiar acum! Mesajul cu privire la RĂZBOI

Vladimir Putin a luat decizia chiar acum! Mesajul cu privire la RĂZBOI

Președintele Vladimir Putin a purtat o discuție telefonică cu premierul israelian, Naftali Bennett.

De asemenea, în comunicat se mai arată că apelul a fost efectuat la cererea Israelului, relatează Reuters, care adaugă că Naftali Bennett i-a spus lui Vladimir Putin despre contactele sale recente cu lideri ai mai multor ţări pe această temă şi că ambii lideri au convenit să continue dialogul.

Amintim că premierul Israelului a avut numeroase convorbiri cu preşedintele rus în încercarea de sprijinire a eforturilor de soluţionare a conflictului dintre Ucraina şi Rusia.

Ministrul de externe israelian, Yair Lapid, a declarat luni că Israelul nu va reprezenta o cale de ocolire a sancțiunilor impuse Rusiei de către Statele Unite și alte țări occidentale, în contextul reluării discuțiilor diplomatice dintre Ucraina și Rusia, potrivit capital.ro.

Până acum, Israelul nu s-a alăturat sancțiunilor occidentale împotriva Rusiei pentru a evita o confruntare cu președintele rus Vladimir Putin.

În cadrul unei conferințe de presă comune cu ministrul slovac de externe Ivan Korčok la Bratislava, capitala Slovaciei, Lapid a declarat: „Ministerul Afacerilor Externe coordonează această chestiune împreună cu partenerii, inclusiv Banca Israelului, Ministerul de Finanțe, Ministerul Economiei, Autoritatea Aeroporturilor, Ministerul Energiei și alții.”

 

Comenteaza