Un tată și cei doi copii ai săi au fost uciși de un șofer care se urcase beat la volan

Un tată și cei doi copii ai săi au fost uciși de un șofer care se urcase beat la volan
| Foto: observatornews.ro

David Logan, un britanic de 48 de ani, a fost condamnat la 10 ani şi jumătate de închisoare după, s-a urcat beat la volan şi a dat cu maşina peste un tată şi cei doi copii ai săi.


Tragedia s-a petrecut în localitatea Dalton-in-Furness şi a cutremurat întreaga comunitate, oraşul respectiv având doar aproximativ 7.400 de locuitori.

Conform Mirror Online, deşi avea antecendente în ale condusului sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind prins de şase ori în astfel de situaţii, de-a lungul a 20 de ani, David Logan s-a urcat beat la volanul Peugeotului proprietate personală şi a demarat în trombă.

După scurt timp, David Logan a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara carosabilului şi i-a lovit în plin pe Joshua James Flynn, 37 de ani, Coby Jay Flynn, 15 ani, şi Skylar Flynn, 12 ani, dar şi pe câinele familiei Flynn, Troy, un Yorkshire terrier.

Impactul a fost devastator, astfel că atât cei trei membri ai familiei Flynn, cât şi câinele familiei au murit într-un interval de câteva secunde. După ce a lovit cu maşina victimele, David Logan s-a oprit cu automobilul într-un copac.

Şoferul a fost scos pe braţe din maşina. Ancheta a scos la iveală că nu se putea ţine pe picioare, imediat după producerea accidentului, iar discursul său era incoerent.

Vestea tragediei a lovit-o ca un trăznet pe Emma Flynn, soţia lui Joshua şi mama lui Coby şi a lui Skylar. Aceasta a precizat că "nu o să-mi mai aud niciodată soţul sau copiii spunându-mi Te iubesc.

Soţul meu, copiii mei şi câinele meu au fost înlăturaţi de lângă mine într-un mod brutal".

După ce procesul din Anglia a durat câteva luni, David Logan a fost condamnat la 10 ani şi jumătate de închisoare. A scăpat cu o pedeapsă mai mică pentru că şi-a recunoscut faptele, porivit observatornews.ro.

De asemenea, el nu mai are voie să conducă pe şoselele din Marea Britanie pentru o perioadă de 16 ani şi cinci luni.

Comenteaza