Un român a ucis fără milă un bărbat italian și i-a violat logodnica. Ce pedeapsă a primit

Un român a ucis fără milă un bărbat italian și i-a violat logodnica. Ce pedeapsă a primit
| Foto: observatornews.ro.

Un român a ucis un tânăr de 33 de ani și i-a violat logodnica. Asta se întâmpla acum șapte ani. Judecătorii italieni i-au dat închisoarea pe viață.

Potrivit salernotoday.it, Curtea de Casație a confirmat sentința de închisoare pe viață pentru Ionuț Alexa. Românul de 37 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Natalino Migliaro şi abuzul sexual asupra logodnicei italianului, Francesca.

Însă Alexa nu a fost singur. Complicele bărbatului, tot român, nu a fost prins nici până astăzi.

În noaptea de 4 spre 5 octombrie 2004, doi bărbaţi mascaţi i-au atacat pe Natalino și partenera sa în timp ce se aflau în mașina oprită într-o parcare, în via Idrovora din Battipaglia, provincia Salerno.

Tânărul italian a fost târât afară din mașină și lovit fără milă cu o bâtă, cu pumnii şi picioarele, iar ea a fost forțată să întrețină relații sexuale cu ambii agresori.

Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie, la secția de Reanimare din Battipaglia.

Ionuţ Alexa a fost prin de poliţişti la Santa Cecilia, o zonă din Eboli. În urma cercetărilor criminalistice, s-a stabilit compatibilitatea deplină între lichidul biologic ridicat de la locul omorului şi profilul ADN al românului. Corrado Lembo, procurorul din Salerno care a anchetat cazul, spunea atunci că tânărul italian a fost bătut cu o bâtă, cu care românul literalmente i-a spart oasele, potrivit observatornews.ro

Etichete
Comenteaza