Un cântăreț renumit a murit la două săptămâni de la nuntă. El a căzut de la etajul 5 al unui Hotel

Un cântăreț renumit a murit la două săptămâni de la nuntă. El a căzut de la etajul 5 al unui Hotel
| Foto: observatornews.ro

Un cântereț de 23 de ani din Brazilia a murit după ce a căzut în gol de la etajul 5 al hotelului la care era cazat. Asta s-a întâmplat la doar două săptămâni de la nunta sa. 

 Kevin Nascimento Bueno, cunoscut și sub numele de MC Kevin a fost declarat mort în urma incidentului petrecut în Barra da Tijuca, un cartier aflat pe plaja din Rio de Janeiro, Brazilia.

Artistul „funk paulista”, cu 8,6 milioane de fani pe Instagram, s-a căsătorit cu avocatul criminalist Deolane Bezerra pe o plajă mexicană în urmă cu două săptămâni.

După moartea tragică a cântărețului, Deolane Bezerra a postat pe Instagram o fotografie cu aceștia îmbrățișați la nunta lor.

”Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Du-te cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!!!”, a scris soția lui.

Și mama artistului i-a adus un omagiu pe Instagram, dezvăluind într-o postare ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Kevin: „Mamă, te iubesc”.

Kevin, originar din Sao Paulo, a lansat prima sa melodie în 2013. Hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, din 2019 are sute de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie Daily Mail.

Cântecele sale făceau parte dintr-un gen de muzică creat la Sao Paulo în 2008, cunoscut sub numele de funk paulista. Versurile sale gravitează adesea în jurul mașinilor, motocicletelor, băuturii, femeilor și atingerea obiectivelor vieții, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza