Cântăreț din România, găsit mort în apatament. Ce s-a întâmplat cu el fix după o cântare

Cântăreț din România, găsit mort în apatament. Ce s-a întâmplat cu el fix după o cântare

Saxofonistul Neluțu Rusu a fost găsit mort într-un apartament din Câmpulung Muscel, după o cântare.

Artistul în vârstă de 52 de ani participase înainte la un priveghi. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

În urmă cu câteva zile, Neluțu Rusu fusese solicitat să cânte la priveghiul unui lider al rromilor în Câmpulung Muscel, scrie Click! După prestație, artistul a mărturisit că nu se simțea prea bine și a mers să se odihnească în locul unde era cazat.

Neluțu Rusu a fost descoperit fără suflare dimineață chiar de cel care l-a angajat să cânte la parasatas, după ce artistul nu a mai răspuns la telefon.

Familia saxofonistului și prietenii săi sunt șocați de dispariția prematură a muzicianului.

Nu am cuvinte! M-a făcut să-l îndrăgesc mai mult ca pe un frate. Nu pot să cred, vreau să știu că e viu, vreau să știu că există în mintea mea, n-am cuvinte de durere.

Pe Neluțu îl cunosc foarte bine, a fost un om cu mare sentiment. Dacă îi povesteai ceva imediat îi dădeau lacrimile. De când a venit pandemia, i-a fost puțin mai greu, ne-am stresat, a suferit… nu știu ce s-a întâmplat.

El a fost un om sănătos, voios, mă suna, îmi cânta, vorbeam, glumeam, ne făceam proiecte… nu pot să înțeleg de ce s-a întâmplat treaba asta”, a declarat Petrică Nicoară, prieten bun cu Neluțu Rusu, pentru Star Popular.

Soția regretatului artist a transmis un mesaj emoționant de „adio” prin care își exprimă dragostea veșnică față de soțul ei. În plus, ea promite că proiectele sale muzicale vor avea continuitate.

Simt că din două inimi astăzi bate o singură inimă, dar foarte puternică, și simt că ești în mine cu toată ființa ta. Începand de astăzi tu vei vorbi prin mine.

Toată munca ta va continua pentru că ceea ce faci tu este ceva etern (..) Dragi oameni, voi posta în fiecare zi să va țin la curent cu tot ceea ce cuprinde activitatea Formației Neluțu Rusu, deoarece această formație va funcționa în continuare”, a transmis soția regretatului artist.

Și fiicele saxofonistului sunt sfâșiate de durere. Una dintre ele, Alexandra, și-a exprimat durerea profundă printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Ai luat cu tine inima din mine, forța și puterea pe care mereu îmi spuneai să o am. Ai plecat și ne-ai distrus inimile. Deja îmi e dor să îți văd chipul, te divinizam. Acum le vei cânta îngerilor cum știi tu mai bine.

Vei rămâne în inima mea pentru totdeauna și o să îmi lipsești în fiecare secundă. Încă sper să fie o glumă și să intri pe ușă. O să fac tot ceea ce mi-ai spus și o să fii mândru de mine acolo unde ești!”, a scris și Alexandra, fiica lui Neluțu Rusu.

Neluțu Rusu era căsătorit și avea trei fiice. Cunoscutul cântăreț a fost înmormântat luni, 21 februarie. Zeci de persoane au venit să îl conducă pe artist pe ultimul drum, potrivit playtech.ro.

Comenteaza