Are CANCER! Un mare cântăreț de muzică populară, în stare gravă

Are CANCER! Un mare cântăreț de muzică populară, în stare gravă

Cântărețul de muzică populaăr Ion Lazăr a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Un cântăreț cunoscut de muzică populară de la noi din țară trece printr-o periaodă grea după ce a fost diagnosticat cu mai multe tumori la nivelul rectului, ficatului, plămânilor, dar și vezicii urinare.

Cântărețul a mărturisit că slăbise 20 de kilograme, însă a preferat să nu se ducă la medic crezând că a pierdut kilograme din cauza stresului. Când a ajuns la doctor a primit din partea medicilor diagnosticul, fiind vorba despre mai multe tumori avansate în organism.

”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat.

Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul, potrivit ciao.ro.

Ionel Lazăr a ajuns de urgență pe masa medicilor și a fost operat de urgență pentru a elimina tumorile din organism. Iar în timpul operației doctorul a observat că organismul său este invadat și de alte tumori în locuri diferite.

”M-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni, la domnul doctor. Cred că mă va pune pe picioare după cum vad, cred că sunt spre bine. 

Am făcut două şedinţe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă. M-am rugat la Dumnezeu, cânt şi la biserică, am zis că, Doamne, viaţa mea e în mâinile Tale, să mă ajute şi pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu şi doctorii”, a mai mărturisit Ionel Bebe Lazar, pentru sursa citată.

Comenteaza