Sfârșit tragic pentru o fetiță de 13 ani. Ea a murit pe o plajă unde era în vacanță cu familia

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 13 ani. Ea a murit pe o plajă unde era în vacanță cu familia
| Foto: cancan.ro

O copilă de 13 ani a fost descoperită fără suflare pe plajă, din Exmouth, un oraș aflat în comitatul Devon, regiunea South West, Anglia. 

Familia a căutat-o cu disperare în suflet după ce și-au dat seama că lipsește. Și mai trist este că, în urmă cu doar cinci zile, un băiat de 17 ani a murit în acelaşi loc în care și-a găsit sfârșitul fetița.

Adolescenta era în vacanţă cu familia în pitorescul oraș port Exmouth și nimeni nu s-a gândit că va urma tragedia cumplită. În weekendul care s-a încheiat a fost făcut un apel la serviciul unic de urgență că o persoană pare rănită în zona de coastă din Parcul de Vacanţă Devon. Un echipaj a sosit de urgență la fața locului, însă, nu s-a putut face nimic pentru fetița de 13 ani, care a fost găsită la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth, relatează observatornews.ro.

Polițiștii din Anglia au anunțat că rudele copilei au fost informate și că moartea nu este tratată ca fiind una suspectă.

“Autorităţile din Devon și Cornwall au participat la o acţiune de salvare şi recuperare la o locație din Exmouth, după un apel care anunţa că o persoană se află în dificultate. Corpul unei fete de 13 ani, care se afla în vacanță cu familia ei, din afara zonei de coastă, a fost descoperit la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth. Apropiații ei au fost informați. Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Trupul neînsufleţit va fi trimis spre analiză unui medic legist”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei sâmbătă, 17 aprilie, potrivit cancan.ro

Cu doar cinci zile înainte de moartea tragică, un alt adolescent a fost găsit mort în acelaşi loc. Plaman Gandev avea 17 ani și fusese dat dispărut de familie, din casa sa din Torquay. Timp de 48 de ore, rudele prietenii, autorităţile şi mai mulţi voluntari au verificat mai multe zone.

În jurul orei 14:00, luni, 12 aprilie, echipajele de salvare i-au descoperit cadavrul la baza stâncilor din Devon, lângă Beacon Cove.

“Corpul unui tânăr situat la baza stâncilor de lângă Torquay luni, 12 aprilie, a fost identificat oficial ca fiind Plaman Gandev, 17 ani, din Torquay. Moartea nu este tratată ca suspectă. Familia lui Plaman a fost informată”, mai explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Devon şi Cornwall.

Etichete
Comenteaza